Maatwerk

Uw persoonlijke wensen? Ons betrokken maatwerk!

Maatwerk, zegt u…? Eigenlijk is iedere opdracht, iedere klant, iedere wens die bij Intercleaning binnenkomt een stukje maatwerk. Samen met u kijken we immers naar wat uw wensen op schoonmaakgebied zijn en hoe we die zo efficiënt mogelijk kunnen vervullen. Maar voor het geval u nog meer wensen heeft dan wij hiervoor hebben kunnen opnoemen…. stel ze gerust! Vaak is er veel meer mogelijk dan u denkt!  

 

Klussen die maar blijven liggen?

U herkent het vast wel…. Eigenlijk moeten er nog wat klusjes in of rond uw woning, gebouw, pand of kantoor gedaan worden, maar wie gaat dat doen en wanneer? Dat zijn vaak zaken die maar blijven liggen en waar u echt niet aan toekomt of waar u gewoon geen zin in heeft. Maar wie pakt ze dan op? Ook in dat geval kan onze professionele schoonmaakdienst regio Haarlemmermeer u uitstekend helpen!

Bent u de volgende die contact met ons opneemt om uw wensen te bespreken?

Onze aanpak voor veelzijdig en maatwerk

Door onze brede ervaring, veelzijdige werkuitrusting en contacten met specialisten kunnen wij veel van dit soort klussen uit handen nemen. Denk aan gladheidsbestrijding, ontruimingen, onderhoud en reparatie. En mochten wij het zelf niet weten of kunnen uitvoeren? Dan weten we altijd wel iemand die dat wel kan en u verder kan helpen.

Ons maatwerk voor al uw schoonmaakwensen

Heeft u ook bijzondere, aanvullende of andere wensen wat schoonmaak betreft? Zijn er bij u ook van die klussen in en om uw woning, zaak, gebouw of pand die maar blijven liggen? En wilt u deze nu voor eens en voor altijd vakkundig, betrokken, betrouwbaar én efficiënt uitgevoerd hebben? Wat uw wens op schoonmaakgebied ook is… wij vervullen ‘m graag! Meerdere particuliere en zakelijke klanten uit de regio Haarlemmermeer en omstreken hebben ons al gevonden als professionele schoonmaakpartner.