Tapijt

Onze professionele betaalbare schoonmaak van uw tapijt

Ook een schoon, fris, vlek- én stofvrij tapijt draagt bij aan een verzorgde uitstraling van uw exclusieve woning, gebouw of pand, uw schitterende kantoor, school of instelling. Jammer dat het zoveel tijd kost. Wordt het dan niet eens tijd om de schoonmaak van uw tapijt aan een professional uit te besteden? Intercleaning is zo’n professionele schoonmaakdienst die uw zorgen graag overneemt.

 

Een professionele schoonmaak van uw tapijt?

Die eerste stappen van uw bezoekers zijn oh zo belangrijk voor de totale indruk van uw bedrijf, gebouw, instelling of huis. Hoe schoner en frisser uw tapijt, hoe beter de indruk. Alle reden om het onderhoud en de schoonmaak alle aandacht te geven. Met een gerust gevoel kunt u deze zorgen in onze professionele handen leggen. Wij verzorgen uw vloer precies volgens uw wensen en de vooraf gemaakte en betaalbare afspraken met Nederlandssprekend en deskundig personeel.

Wij vertellen u alles over onze betrokken schoonmaakdienst voor de regio Haarlemmermeer als u contact met ons zoekt.

Uw tapijt schoonmaken

Stelt u zich eens voor… u heeft jaren geleden een schitterend tapijt gekocht, maar door de jaren heen ziet u inmiddels de gebruikerssporen. Vieze vlekken, vettigheid, stof, beschadigingen…. Niet bepaald een fraai uitzicht wanneer uw bezoekers over uw vloer lopen. Gelukkig kan het ook anders door het onderhoud en de schoonmaak van uw tapijt aan een gespecialiseerde en professionele schoonmaakdienst over te laten.

Schoonmaak voor uw tapijt? Anders dan anders

Een tikkeltje anders dan anders. Dat is hoe wij werken. Zo gaan we niet voor het snelste resultaat, maar nemen liever uitgebreid de tijd voor iedere professionele schoonmaak. Klantgericht dus en ook heel betrokken. Daarnaast werken wij alleen met biologisch afbreekbare middelen en heel luxe en verregaand gespecialiseerde spullen voor een exclusieve schoonmaak met Nederlandssprekend en deskundig personeel.

Onze ambitieuze en professionele schoonmaak voor uw tapijt

Zou u de schoonmaak van uw tapijt het liefst aan een betaalbare en professionele schoonmaker willen overlaten? Een specialist met wie u heldere en betaalbare afspraken kunt maken die klantgericht en vakkundig worden nagekomen.