Oplevering

Onze opleveringsschoonmaak? Een zorgeloze verhuizing!

Binnenkort ontvangen u of uw huurders of bewoners de sleutels van de nieuwe woning, school, accommodatie of gebouw. Dus moet er veel geregeld worden. Heeft u daarbij ook gedacht aan het gebruiksklaar maken van de ruimte? Hoe gaat u het gebouw schoon, stof- en vlekvrij opleveren? Als u de schoonmaak oplevering aan ons overlaat weet u zeker dat het smetteloos schoon gebeurt.

 

Schoonmaak voor verhuizing of oplevering?

Stel, u gaat verhuizen en uw woning moet opgeleverd worden. Of uw nieuwbouwproject, verbouwing of renovatie is bijna afgerond en u krijgt al snel de sleutels. Zeker bij de oplevering van een woning of gebouw komt zoveel kijken, dan wilt u toch niet hoeven stressen om een spatzuivere schoonmaak? Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan door de schoonmaak aan onze Nederlandssprekende en professionele schoonmakers over te laten?

Als u uw wensen met ons bespreekt, dan vertellen wij u alles over wat er mogelijk is!

Onze opleveringsschoonmaak: smetteloos schoon

Van het schrobben van de vloeren, schoonmaken van de wanden en richels tot het reinigen van de gevel, ramen en het reinigen van het sanitair… Zomaar wat klussen die gedaan kunnen worden om uw pand of huis spic en span op te leveren. Onze professionele schoonmaakdienst maakt alles smetteloos schoon en stof- en vlekvrij, precies zoals vooraf afgesproken. Zodat u de perfecte indruk maakt op uw bezoekers.

Schoonmaak voor oplevering? Duurzaam met inzet

Een duurzame en exclusieve schoonmaak. Dat durven wij u met onze professionele schoonmaak oplevering te beloven. Door ons klantgerichte werkwijze starten wij met uw wens als uitgangspunt. Met de meest geavanceerde werkuitrusting, innovatieve technieken en enkel biologisch afbreekbare middelen doen wij effectief ons werk. Betrokken en betaalbaar. Met een tomeloze inzet en plezier in ons werk.

Onze visie

Zoekt u ook een betrouwbare schoonmaakdienst in de regio Haarlemmermeer voor een professionele schoonmaak voor een oplevering? Wij zijn een ambitieus ervaren bedrijf dat graag een stapje harder voor u loopt om uw verwachtingen te overtreffen.