Scholen

Onze schoonmaak van scholen: vakkundig en efficiënt

Een schoon, fris en goed onderhouden gebouw is het visitekaartje voor uw school. Niet alleen u en de leerlingen, maar ook de ouders, docenten en andere relaties profiteren van een smetteloze omgeving. Toch blijkt het schoonmaken en onderhouden vaak een lastige opgave. Tijd om de schoonmaak van uw school in onze professioneel deskundige handen te leggen! 

 

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf?

Klaslokalen vol stof en spinnenwebben, stoelen vol kauwgom, vuile toiletten, een kantine vol afval en vieze vloeren… Stuk voor stuk zaken die nu niet bepaald uitnodigen om lekker te werken, gezond te leren of een bezoekje aan uw school te brengen. Terwijl het zo makkelijk anders kan! Intercleaning maakt schoon, ruimt op en onderhoudt uw gebouw. Precies volgens de gemaakte afspraken en tegen eerlijke prijzen.

Dan bespreken wij graag uw wensen als u contact met ons opneemt.

Schoonmaak van scholen: exclusief en grondig

Van het wassen van de ramen en het reinigen van de vloerbedekking en sanitair tot stofzuigen, afstoffen en afval opruimen… In en om school zijn er veel schoonmaak- en onderhoudsklussen die gedaan moeten worden. Het liefst na schooltijd? Dat begrijpen wij als geen ander! Een doeltreffende desinfectie met biologisch afbreekbare middelen en zo min mogelijk belasting voor het milieu? Logisch, toch?

Scholen schoonmaken? Onze betrokken aanpak

Uw wens is ons uitgangspunt. Daarom werkt onze schoonmaakdienst een tikkeltje anders dan anders. Exclusief dankzij de ruime tijd die onze deskundige en Nederlandse sprekende medewerkers voor uw professionele schoonmaak nemen. Efficiënt door de luxe en innovatieve werkuitrusting die wij bij ons hebben. Betrokken dankzij onze meedenkende instelling en het willen overtreffen van uw verwachtingen.

Betaalbare en professionele schoonmaker van scholen?

Betrouwbaar, betaalbaar en betrokken. Zo werken wij als professionele schoonmaakdienst voor grote scholen én kleine instellingen, maar ook bij vastgoedbeheerders, kantoren, bedrijven en gemeentes. Bent u de volgende die profiteert van onze vakkundige schoonmaak in regio Haarlemmermeer?