Cleaning

Onze diensten

Wij bieden betrouwbaar en betaalbaar maatwerk in schoonmaken in regio Haarlemmermeer

Als vastgoedbeheerder, makelaar, woningbouwvereniging of projectontwikkelaar heeft u er baat bij dat uw vastgoed of project er spic en span schoon en van top tot teen netjes verzorgd uitziet. Maar wie regelt dat voor u? U heeft tenslotte wel iets anders aan uw hoofd! Wij nemen graag de professionele zorg voor het schoonmaken, -houden en onderhouden van uw vastgoed of project uit handen. Zodat u de perfecte eerste indruk maakt!

Als u zonnepanelen heeft laten plaatsen, hoopt u natuurlijk dat ze iets gaan opleveren. Maar heeft u er al aan gedacht hoe u de panelen gaat schoonhouden, onderhouden en controleren of ze nog goed vast zitten en werken? Best een lastige klus die u beter aan een deskundige specialist kunt overlaten. Met de gespecialiseerde expertise en werkuitrusting van Intercleaning bent u verzekerd van een schoon en verzorgd resultaat met maximaal rendement.

Als Vereniging van Eigenaars (VvE) heeft u de zorg voor de gemeenschappelijke ruimtes in het appartementengebouw in handen. Dan wilt u natuurlijk dat deze zo mooi, schoon en verzorgd mogelijk blijven. Heeft u al eens aan een professionele schoonmaak VvE (schoonmaak voor Vve) gedacht? Onze klantgerichte schoonmaakdienst neemt uw schoonmaakzorgen volledig uit handen voor een fris welkom in uw complex.

Een eerste indruk kunt u maar één keer maken. Wat zou het dan ook zonde zijn als de buitenkant van uw kantoor, school of huis vies, vuil en onverzorgd is. Alle reden om uw gevel professioneel te laten reinigen. Met Intercleaning als professioneel schoonmaakbedrijf bent u verzekerd van een betaalbaar en betrouwbaar schoon resultaat. Wedden dat u daarmee wél indruk maakt op uw bezoekers?

Glasbewassing

Zoekt u een manier om uw bezoekers te imponeren? Wilt u opvallen met schone ramen, verzorgde zonnepanelen en dakkapellen en fris houtwerk? Heeft u al eens aan een professionele glasbewassing gedacht? Met onze jarenlange expertise en professionele werkuitrusting zorgt schoonmaakbedrijf Intercleaning voor een onvergetelijke schone indruk van uw huis of pand.

Een schoon, fris en goed onderhouden gebouw is het visitekaartje voor uw school. Niet alleen u en de leerlingen, maar ook de ouders, docenten en andere relaties profiteren van een smetteloze omgeving. Toch blijkt het schoonmaken en onderhouden vaak een lastige opgave. Tijd om de schoonmaak van uw school in onze professioneel deskundige handen te leggen!

De zorg. Misschien wel de branche waarin een schone, frisse en verzorgde omgeving het meest belangrijk is. Immers, in een smetteloze en hygiënische omgeving herstellen uw patiënten sneller en verblijven uw bezoekers aangenamer. Dan is het maar wat fijn als u een professionele schoonmaker hebt die dat begrijpt. Wij begrijpen dat. Discreet, persoonlijk en betaalbaar.

Wie een schitterend kantoor heeft, wil dat natuurlijk graag zo houden. Voor uzelf, uw werknemers en uw bezoekers. Maar hoe gaat u dat doen met schoonmaken? Met Intercleaning als professionele schoonmaakdienst weet u zeker dat dit professioneel, efficiënt en precies volgens uw wensen en afspraken gebeurt.

Oplevering

Binnenkort ontvangen u of uw huurders of bewoners de sleutels van de nieuwe woning, school, accommodatie of gebouw. Dus moet er veel geregeld worden. Heeft u daarbij ook gedacht aan het gebruiksklaar maken van de ruimte? Hoe gaat u het gebouw schoon, stof- en vlekvrij opleveren? Als u de schoonmaak oplevering aan ons overlaat weet u zeker dat het smetteloos schoon gebeurt.

Tapijt

Ook een schoon, fris, vlek- én stofvrij tapijt draagt bij aan een verzorgde uitstraling van uw exclusieve woning, gebouw of pand, uw schitterende kantoor, school of instelling. Jammer dat het zoveel tijd kost. Wordt het dan niet eens tijd om de schoonmaak van uw tapijt aan een professional uit te besteden? Intercleaning is zo’n professionele schoonmaakdienst die uw zorgen graag overneemt.

Specialistisch vloerenonderhoud

Heeft u een bijzondere vloer in uw woning, kantoor of pand, dan wilt u deze natuurlijk passend behandeld, verzorgd en onderhouden hebben. Maar vaak ontbreken de kennis en middelen om dit zelf te doen. Gelukkig hebben wij die ervaring, specialistische kennis en professionele werkuitrusting om dat wel te doen. Zodat we, ook als het gaat om specialistisch vloerenonderhoud, de beste en meest betaalbare professionele schoonmaker in regio Haarlemmermeer zijn.