Zorginstellingen

Schoonmaak zorginstellingen: discreet en klantgericht

De zorg. Misschien wel de branche waarin een schone, frisse en verzorgde omgeving het meest belangrijk is. Immers, in een smetteloze en hygiënische omgeving herstellen uw patiënten sneller en verblijven uw bezoekers aangenamer. Dan is het maar wat fijn als u een professionele schoonmaker hebt die dat begrijpt. Wij begrijpen dat. Discreet, persoonlijk en betaalbaar.

 

Waarom een professionele schoonmaak zorginstellingen?

Het schoonmaken van een zorginstelling gaat veel verder dan een beetje stoffen en stofzuigen. Het is tenslotte veel belangrijker dat de omgeving hygiënisch schoon is. Daarom richt onze professionele schoonmaakdienst zich op de hoogste graad van hygiëne met zo min mogelijke belasting voor het milieu. Zo zijn de door ons gebruikte middelen biologisch afbreekbaar en werken we met innovatieve technieken en werkuitrusting voor het beste resultaat.

Als u contact met ons opneemt, denken we graag met u mee over de best passende schoonmaakoplossing.

Onze discrete schoonmaakdienst  voor zorginstellingen

Werkt u bij een zorginstelling, dan stelt u hoge eisen aan uw werkomgeving. Dus is een grondige desinfectie en hygiënische schoonmaak van het allergrootste belang. Maar hoe laat u dat doen als u continue bezoekers en gasten over de vloer heeft? Dan is het wel zo prettig als de schoonmakers naast deskundig ook sociaal inlevend en empatisch zijn. Onze Nederlandssprekende medewerkers zijn het perfecte visitekaartje voor uw zorginstelling!

Schoonmaak van zorginstellingen, betrokken en persoonlijk

Persoonlijk, betrokken en geheel op uw wensen gericht. Zo klantgericht is de werkinstelling van ons professionele schoonmaakbedrijf. Daarom zal onze schoonmaak ook anders dan anders zijn. Exclusiever en professioneler. Dankzij onze verregaande specialistische kennis en uitrusting in combinatie met onze torenhoge ambities om de beste te willen zijn, lopen we net dat stapje harder voor de professionele schoonmaak van uw zorginstelling.

Betaalbare en professionele schoonmaak?

Bent u de volgende die de professionele schoonmaak bij ons klantgerichte en betrokken bedrijf in regio Haarlemmermeer ontdekt? Pas op, het kan voor veel tevredenheid zorgen!