VvE

Onze allround exclusieve en ontzorgende schoonmaak voor VvE

Als Vereniging van Eigenaars (VvE) heeft u de zorg voor de gemeenschappelijke ruimtes in het appartementengebouw in handen. Dan wilt u natuurlijk dat deze zo mooi, schoon en verzorgd mogelijk blijven. Heeft u al eens aan een professionele schoonmaak voor VvE gedacht? Onze klantgerichte schoonmaakdienst neemt uw schoonmaakzorgen volledig uit handen voor een fris welkom in uw complex.

 

Een schoonmaak voor VvE…  waarom is dat nodig?

Trappenhuizen vol met stof en spinnenwebben, een portiek vol met bladeren en kauwgum en liften vol met zwerfafval… Nu niet bepaald zaken die de aantrekkelijkheid van het appartementencomplex verhogen. Om over het warme welkom van uw bezoekers nog maar niet te spreken. Zonde toch van die eerste indruk van uw pand? Kan dat nu niet anders?

We vertellen graag wat er allemaal mogelijk is als u contact zoekt.

Het kan ook anders met onze schoonmaak voor VvE!

Gelukkig kan het ook anders als u de zorg voor de gemeenschappelijke ruimtes aan onze professionele schoonmaakdienst overlaat. Van stofzuigen van het portiek en ramen wassen met biologisch afbreekbare middelen tot het vegen van vloeren en liftonderhoud. Dankzij onze brede ervaring en meest geavanceerde werkuitrusting gebeurt dit bij Interclaening exclusief en allround.

Onze professionele schoonmaak voor VvE: flexibel efficiënt

In en om het gebouw zijn er veel schoonmaak- en onderhoudsklussen die opgepakt kunnen worden. Het liefst ’s ochtends vroeg of juist later op de avond? Geen enkel probleem! Een keertje extra of incidenteel op afroep? Wij staan er! Met een betrokken, gepassioneerde en flexibele werkinstelling stropen wij de mouwen op en maken uw gebouw efficiënt, eerlijk én betaalbaar schoon.

Een betaalbaar betrokken schoonmaakbedrijf?

Dat zijn wij! Dankzij onze klantgerichte aanpak is uw wens immers altijd ons uitgangspunt en daardoor ook altijd maatwerk. Samen met u bekijken we wat de meest efficiënte en betaalbare oplossing voor uw schoonmaakwens is. Wilt u ook onze betrokken aanpak en tomeloze inzet ervaren?