Vastgoedbeheerders

Onze betaalbaar betrokken schoonmaak voor uw vastgoed

Als vastgoedbeheerder, makelaar, woningbouwvereniging of projectontwikkelaar heeft u er baat bij dat uw vastgoed of project er spic en span schoon en van top tot teen netjes verzorgd uitziet. Maar wie regelt dat voor u? U heeft tenslotte wel iets anders aan uw hoofd! Wij nemen graag de professionele zorg voor het schoonmaken, -houden en onderhouden van uw vastgoed of project uit handen. Zodat u de perfecte eerste indruk maakt!  

 

Wel of geen schoonmaak voor vastgoedbeheerders?

Lastig. Als vastgoedbeheerder heeft u de taak om ervoor te zorgen dat de ruimtes in goede staat, schoon en verzorgd blijven. Maar hoe gaat u dat doen als u vaak meerdere objecten onder uw hoede heeft? Met de tijd vervuilen de panden en ruimtes steeds meer, er komen overal spinnenwebben en dikke stoflagen, sanitair gaat stinken en schade en lekkages blijven maar bestaan. Dat is toch zonde van uw schitterende vastgoed?

Als u contact zoekt, dan denken wij graag met u mee over de beste vastgoed schoonmaak!

Schoonmaak vastgoed? Eenvoudig betaalbaar anders

Terwijl het ook zo eenvoudig én betaalbaar anders kan! Als u de schoonmaak, het onderhoud en het beheer in onze deskundige handen legt, nemen wij dit alles van u over. Met Nederlandssprekende deskundig en betrokken personeel maken wij alles grondig schoon en beheren en onderhouden tegelijkertijd uw object. Zo controleren we of alles nog naar behoren werkt en of er schade en lekkages zijn.

Professionele schoonmaker voor vastgoedbeheerders?

Dankzij onze brede ervaring en het gebruik van geavanceerde werkuitrusting en biologisch afbreekbare middelen is onze professionele schoonmaak exclusief, duurzaam en allround. Met onze flexibele en betrokken werkhouding steken onze professionele schoonmakers hun handen graag uit de mouwen. Uiteraard op het moment dat het u het beste uitkomt, dus structureel én incidenteel, ’s morgens vroeg of juist ’s avonds.

Uw wens centraal bij schoonmaak voor vastgoedbeheerders

Uw wens is ons vertrekpunt. Dat is de klantgerichte werkwijze van onze professionele schoonmaakdienst. Samen met u bekijken wat er aan schoonmaakwensen zijn en hoe deze het meest efficiënt en betaalbaar ingevuld kunnen worden. Wilt u ook profiteren van onze betrokken, ontzorgende en enthousiaste inzet? Als u contact zoekt, dan denken wij graag met u mee over de beste vastgoed schoonmaak!