Kantoren

Onze schoonmaak van kantoren? Exclusief en klantgericht

Wie een schitterend kantoor heeft, wil dat natuurlijk graag zo houden. Voor uzelf, uw werknemers en uw bezoekers. Maar hoe gaat u dat doen met schoonmaken? Met Intercleaning als professionele schoonmaakdienst weet u zeker dat dit professioneel, efficiënt en precies volgens uw wensen en afspraken gebeurt. 

 

 

Wel of niet professionele schoonmaak van kantoren?

Een tapijt vol vlekken, stoffige bureaus, vies en stinkend sanitair en overal spinnenwebben…. Nu niet bepaald een fijne werkomgeving voor uw medewerkers en uzelf en al helemaal geen representatief ontvangst van uw bezoekers. Had u dat nu niet graag anders willen zien? Dan is het tijd voor onze professionele kantoorschoonmaak!

Als u contact zoekt, dan denken wij graag met u mee!!

Onze schoonmaak van kantoren? Klantgericht!

Uw kantoor is natuurlijk aan openingstijden gebonden. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom komen onze professionele schoonmakers op het moment waarop het u uitkomt, dus eventueel ook ’s morgens vroeg of ’s avonds. Precies volgens de vooraf duidelijk met elkaar gemaakte afspraken en eerlijke prijzen. Betrouwbaar, betaalbaar en betrokken.

Onze exclusieve schoonmaak van kantoren

Daarnaast mag u bij Intercleaning rekenen op een exclusieve schoonmaak. Met zeer geavanceerde spullen, de nieuwste technieken, enkel biologisch afbreekbare middelen en Nederlandssprekend deskundig personeel maken we het verschil. Zodat uw kantoor er weer helemaal verzorgd, schoon en fris uitziet en dit ook langer blijft.

Betrokken schoonmaakdienst van kantoren nodig?

Wilt u uw kantoor voortaan ook de schone en verzorgde uitstraling geven die het verdient? Wilt u een exclusieve en klantgerichte cleaning van uw kantoor door een betrouwbaar, betrokken en professioneel schoonmaakbedrijf? Dan nodigen wij u uit om uw wensen met ons professioneel schoonmaakbedrijf te bespreken en contact met ons op te nemen. Vele kantoren in regio Haarlemmermeer gingen u al voor en zijn uitermate tevreden. Bent u de volgende die ons uitdaagt?