Gevelreiniging

Onze schoonmaakdienst voor gevelreiniging? Professioneel!

Een eerste indruk kunt u maar één keer maken. Wat zou het dan ook zonde zijn als de buitenkant van uw kantoor, school of huis vies, vuil en onverzorgd is. Alle reden om uw gevel professioneel te laten reinigen. Met Intercleaning als professioneel schoonmaakbedrijf bent u verzekerd van een betaalbaar en betrouwbaar schoon resultaat. Wedden dat u daarmee wél indruk maakt op uw bezoekers?

 

Professionele gevelreiniging: waarom zou u?

Wat leuk… u krijgt straks bezoekers thuis of op de zaak. Maar hoe staat het eigenlijk met de staat van uw gevel? Toch zonde van die verweerde kozijnen, met mos bezaaide dakkapellen en een gevel die vol opgehoopt vuil zit. Had u niet liever een schone en frisse indruk willen maken? Dat kan gelukkig ook door de reiniging van uw gevel voortaan in onze professionele handen te geven!

Als u contact met ons opneemt, vertellen wij u graag wat er allemaal mogelijk is!

Dit kan een goede gevelreiniging betekenen….

Van het schoonspuiten van verweerde kozijnen of de complete gevel tot het verwijderen van mos op uw dakkappellen en graffiti op uw muren. Als u uw gevel laat reinigen dan knapt deze er zeker van op! Zeker als u het door een professionele schoonmaker laat uitvoeren. Wij werken immers betrouwbaar, betaalbaar en precies volgens afspraak. Zo wordt alles weer netjes schoon zonder dat u daar zelf nog omkijken naar heeft.

Gevelreiniging? Dit is onze betrouwbare aanpak

Wie op zoek is naar professionele gevelreiniging kan bij Intercleaning rekenen op een professionele en betrouwbare aanpak. Zo werken wij met Nederlandssprekend personeel en vakkundige werkuitrusting voor veel particuliere en zakelijke klanten in de regio Haarlemmermeer en ver daarbuiten. Efficiënt en betaalbaar. Een uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke en vooraf afgesproken prijs.

Eén adres voor gevelreiniging en meer!

Wilt u ook profiteren van een smetteloze en frisse gevelreiniging en indruk maken op uw bezoekers?  Wilt u betrouwbare en betaalbare afspraken met een professioneel schoonmaakbedrijf uit de regio Haarlemmermeer. Besteed dan voortaan ook uw gevelreiniging uit voor een professionele schoonmaak. Als professionele schoonmaker kunnen wij daarnaast nog veel meer in en om uw pand, kantoor of woning schoonmaken.